Over deze website

Gemeente Apeldoorn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

Colofon

www.energievanapeldoorn.nl is een officiële website van de gemeente Apeldoorn.

  • Functioneel ontwerp: gemeente Apeldoorn
  • Vormgeving: Doorrood samen met gemeente Apeldoorn
  • Contentmanagementsysteem: Smartsite iXperion
  • Eindredactie: het mediateam van de afdeling Communicatie en Kabinetszaken

Proclaimer

Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie op de site is correct en actueel
  • we schrijven leesbaar en begrijpelijk
  • voor reacties van bezoekers gelden de gemeentelijke servicenormen.

Verder mag u verwachten dat andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen door ons als nuttig zijn beoordeeld. Uiteraard kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de exacte inhoud van die websites.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Apeldoorn behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op de  energievanapeldoorn.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruikmaken, vul dan het contactformulier in.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Edge, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

PDF

De meeste documenten op deze website zijn in Pdf-formaat. Pdf is een bestandsformaat dat ontwikkeld is door Adobe. Om Pdf-documenten te bekijken moet u beschikken over Acrobat Reader, wat u gratis kunt downloaden op www.adobe.com.

Fouten of onvolledige informatie

Ziet u een fout op apeldoorn.nl of ontbreekt er naar uw idee informatie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij stellen uw reactie op prijs (zie onderaan deze pagina) en doen ons best de site hiermee te verbeteren.

Digitale klokkenluidersregeling (Responsible disclosure)

De gemeente Apeldoorn hecht veel belang aan de beveiliging van haar systemen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat een zwakke plek in de systemen te vinden is. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u, zodat wij snel gepaste maatregelen kunnen nemen. Door het maken van een melding verklaart u zich als melder akkoord met;de afspraken over Responsible disclosure en zal de gemeente Apeldoorn uw melding afhandelen. Lees meer over Responsible disclosure.

Reageren

Heeft u vragen of wilt u reageren op de tekst van deze proclaimer? Vul dan het contactformulier in.