Ondernemersbijeenkomst: Duurzame energie en je bedrijfsplan

Voor 2050 gaan alle Apeldoornse gebouwen van het aardgas af en komt elektriciteit uit duurzame opwek. Voor ondernemers brengt dit toekomstige investeringen en nieuwe wet- en regelgeving met zich mee. Door je nu te oriënteren kun je de noodzakelijke maatregelen integreren in je bedrijfsplan. Bijvoorbeeld door in te stappen bij subsidiemomenten of op logische (investerings)momenten toe te werken naar aardgasvrij. Er zijn verschillende manieren waarop de gemeente Apeldoorn ondernemers ondersteunt in de overstap naar duurzame energie.

Kom naar de bijeenkomst “Duurzame energie en je bedrijfsplan.” van het Energiepunt voor Ondernemers van de gemeente Apeldoorn en Energiecoöperatie Burgers met Energie.

Dinsdagavond 28 mei 2024

Locatie: Wenumse Watermolen, Oude Zwolseweg 160
Tijd: 19.30-20.30 uur (inloop v.a. 19.15 uur)
Deelnamekosten: gratis, aanmelden niet nodig

Programma: Energiecoöperatie Burgers met Energie neemt je mee aan de hand van concrete voorbeelden van andere bedrijven en resultaten met energiescans voor bedrijven in de gemeente Voorst. Burgers met Energie wordt gesubsidieerd door gemeente Apeldoorn en provincie Gelderland om bedrijven te helpen verduurzamen. Ook het Energiepunt voor Ondernemers en Energiecoöperatie deA zijn aanwezig om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.