Thuis zonnepanelen?
Fotograaf: Peter Lous
Thuis zonnepanelen?

Laat je wasmachine draaien op eigen zonne-energie.

Thuis zonnepanelen?

Met zonnepanelen bij je thuis ben je je eigen energieleverancier van duurzame energie. Wie wil dat niet?

Het aanschaffen van zonnepanelen is waarschijnlijk een goed idee. Ook financieel gezien, want met zonnepanelen kun je heel wat besparen op je energierekening. De aanschaf van zonnepanelen kan kostbaar zijn. Weet je dat je in sommige gevallen subsidie kunt krijgen?

Aan de slag

Wil je aan de slag met zonnepanelen maar je weet nog niet (helemaal) hoe? Kom dan langs bij het Energiepunt aan de Paslaan 1 in het centrum van Apeldoorn. Je kunt hier verschillende varianten van zonnepanelen bekijken en bepalen welke het meest geschikt is voor jouw woning en situatie. En je krijgt duidelijke uitleg over de financiering daarvan.

Zonnepanelen op je huurwoning

Huur je een woning en denk je dat zonnepanelen geschikt zijn? Zoek dan contact met je verhuurder of woningcorporatie. Misschien zijn er al plannen voor het plaatsen van zonnepanelen op de woning waar jij woont.

Wim wekt z’n eigen energie op

Wim Vergeer heeft zijn huis volledig energieneutraal gemaakt. Onder andere door de aanschaf van 28 zonnepanelen. “Zorg ervoor dat de energie die je nog gebruikt zo duurzaam mogelijk is. Bijvoorbeeld opgewekt door eigen zonnepanelen”. Benieuwd naar wat Wim allemaal heeft gedaan om zijn woning energieneutraal te maken? Lees het hele interview met Wim.